Bilder från i lördags.






vi var då på grillfest hos farmor och farfar och de har en sån fin trädgård med en massa blommor.

"Tårar i regn. Vem ser dom? Inte jag."





"tårar i regn. vem ser dom? inte jag"
Jag kom bara att tänka på en låt: Noice - Dolce Vita. så jag bad syrran att ställa upp.

Modell: Emma P.
Fotograf: jag.

Idag har det varit en ganska bra dag. vi hade Rörlig Bild A hela förmiddagen. Lärarn heter Lasse Pettersson och har en dotter som heter Amanda. och vi har likadan färg på håret. fick vi veta.
vi skulle egentligen sluta kl 12.00 på fredagar men nu e det så att min kontaktlärare var tvungen att flytta kontaktlärartiden. så nu slutar jag 12.50. + ingen lunch. kurr i magen på det.


Nu ikväll så var det tänkt att typ hela klassen skulle gå på bio (32 pers.), men det slutade med att det bara var typ fem som gick.. så jag bestämde mig för att inte gå jag heller. tar det nån annan gång ist.

Nu e det äntligen helg! det har vrit en intensiv vecka...

puss&kram


här var det födelsedag!


(observera nya converse)

Idag fyller jag 16, elr jag fyllde det i natt, men nu är jag iaf 16! :D
och jag vill tacka för alla gratulationer här, i skolan, på facebook och på gårdagens bild. :)

men i alla fall så kom mamma, pappa, emma och julia ut till mitt hus typ klockan halv sju. sen åt vi frukost med varm choklad och allt. och så blev vi lite sena. p.g.a. mig, måste jag erkänna.
vilket gjorde att jag missade bussen, sen tunnelbanan. och så att jag rusade igenom allt folk på Gullmarsplan och träffade på Emma Svärding och vi han precis med Tvärbanan. när vi kom fram till Kulturama visade det sig att vi skulle ha Datorkunskap på plan 6 typ nu, fast då...elr så..jaja så vi gick upp för de eländiga trapporna.

under resten av dagen har jag haft Idrott och hälsa A (intro, och vi fick lära oss att massera händer, och det gick bra med mina långa naglar), låång håltimme och Matte A. vi har samma lärare i Idrott och matte och han verkar bra, han påminner om Stefan, ni som vet vem han var. :)

efter skolan skulle pappa hämta mig i Gustavsberg, men jag missade bussen och batteriet på mobilen var slut, men det löste sig. sen åt vi på McDonalds (ska få födelsedagsmiddagen på lördag för alla var upptagna) och köpte block, almenacka och penna.

:)


kort dag.

Idag började vi kl. 09.30. men det var så mycket trafik så jag blev lite sen, men inte så sen som vissa andra.
när jag kom fram gick vi iväg en liten bit och delades in i lag (bara fotoelever i alla åk) och hade utomhuslekar fram till 12.00. sen bara ööh..jaa, vi har inget mer att göra så ni får väl gå hem då. det var tänkt att vi skulle hålla på fram till kl. 15.00. så jag var vid skolan i ca 2,5 timmar.
och nu sitter jag här på mammas och pappas jobb och väntar på Emma, som slutar kl. 15. och sen ska vi åka o dansa popping. :D

imorgon så ska jag föresten ha foto nästan hela dagen! :D

nu har jag oxå börjat gymnasiet.

jaha tjejer, idag har även jag börjat på gymnasiet. äntligen lixom. det var kul, men också jobbigt att stå elr sitta upp i 7 tim p.g.a min stora förkylning.
men tyvärr så kommer det flesta av mina lektioner hålla till på sjunde våningen. och det är typ fjorton trappor upp dit. och i dom trapporna har jag sprungit upp och ner i, ett antal gånger. men foto-rummen är på plan 2 :D
på lunchen gick jag och fyra till och köpte mackor på subway och satt och åt dem i gräset i Lumaparken.

i min klass är det 28 tjejer och 3 killar. haha.

Bild från i våras: de underbara träden utanför min förra skola.


NEEJ, JAG E FÖRKYLD!

Sista dagen på sommarlovet och jag är superförkyld!

NEEEEJ!! JAG E FÖRKYYYLD!! SNORUNGE!

ni vet att jag nyser ofta även fast jag inte är sjuk. nu nyser jag minst en gång i timmen och jag har så sjukt ont i halsen och jag är täppt i näsan och hes. jag har så lust att operera bort näsan. men jag ska gå på skolstarten imorn!
men jag kommer nog få det riktigt jobbigt. och det kommer nog de i min närmaste omgivning oxå få.

typiskt min kropp att bara överge mig här mitt i allt ihopa. skolanbörjar, dansen börjar, vi ska på grillfest på lördag, fy på mig. :(


han vann.

woho, pappas lag vann! :D de mötte Lidingö tror jag. 5-2 och min pappa är målvakt.
och jag såg en uggla medan jag satt och väntade innan matchen började. lite Harry Potter-känsla. ;)
och så var det en spelare som var mer lik kalles kaviar-killer än någon annan jag någonsin sätt.
oj, det var en hög duns nyss och min syrra ramlade ner från gungan! :S och hon säger att hon har jätte ont i foten...
ehm..ja..


trött dag.

idag har jag varit jätte trött och har en aning ont i huvudet. jag vaknade typ klockan nio, av att pappa bankade på dörren till mitt hus och gick extra tunga steg i trappan. mamma jobbar. som vanligt. jag har inte fotat någonting alls, varken idag eller igår. typ. ikväll ska jag titta på friidrott, det har jag gjort hela förmiddagen också. hehe.

men snart ska jag följa med pappa och titta på hans fotbollsmatch.

annars har det inte hänt någonting alls.


14 augusti.

Idag är jag hemma ensam igen. emma skulle till frissan och sen vara med en kompis tror jag. men jag bestämde mig för att bara vara hemma och ta det lugnt. jag har bl.a sovit i soffan.
imorgon kommer mormor och morfar hit och strax ska jag gå och baka. någonting.
efter att ha umgåtts med mina katter mycket och ofta så har jag kommit fram till att en av dem inte är en katt. utan han är någonting annat. fast han ser ut som en katt. han är liksom lite konstig ibland, beter sig inte som en katt.
förresten så sydde emma en jätte söt kjol igår. jag försökte oxå, men tappade koncentrationen snabbt.
nu sitter jag här och lyssnar på musik och tittar igenom lite bilder. eftersom jag fryser om händerna, så blev de lite vinterbilder:

Dagen Idag.

jag har typ inte gjort någonting alls idag. min syrra lagade misslyckade pannkakor till lunch. och nu regnar det :(
lite dystert såhär när sommarlovet närmar sitt slut. exakt en vecka kvar för mig. och första dagen ska hålla på från 9.00 till 16.00 lång första dag.  usch, vad det regnar!


ensam igen.

idag är jag ensam hemma igen. när jag vaknade var alla borta. och så försov jag mig en timme. fast jag har i och för sig inget att passa till..
så jag sitter och försöker spela gitarr...

trevligt besök.

Rebecca kom hem till mig och jag böd på lunch. vi pratade och pratade om allt. vi ska båda gå på Kulturama i höst, elr nästa vecka. fast hon ska gå teater och jag foto.
hon hade med sig sin kamera så i gick ut på en foto-prommenad. Vi har likadana kameror förutom att hon har ett bättre objektiv.
på kvällen följde jag med mamma och hennes väninna och tränade. det var uppfriskande!

Rebecca:

Grattis microsyster!

Idag fyller då min microsyster 6 år. och det är soligt och hon har en kompis här.
Igår var hela släkten på pappas sida här. fast inte Patrik för han är på gymnastikläger i Italien.
Vi firade Julia, Pappa och mig. och så fick jag en massa presenter :D

jag brukar inte ha så kul med kusinerna (jag är äldst) men igår var det faktiskt ganska kul.:D vi spelade Bubblan och det har jag inte gjort på jätte länge.

(bild tagen i Tyskland) JULIA :


Jag har tagit en liknande bild, elr näst intill exakt likadan bild förra hösten, :

RSS 2.0