Lite bilder...

Igår var jag och Alva ute på stan och fotade lite. det var iskallt!
bara en bild från julafton


snö på julafton kanske?Idag har jag tagit det lugnt. lyssnat på Kent, eftersom jag b.la fick nya albumet igår när vi firade lite julafton i förväg, för att vissa i släkten ska åka bort över jul. och idag har det varit fin fint väder! så jag och kameran var ute en sväng. och jag tappade mitt förstoringsfilter i snön! så jag fick stoppa ner hela handen i den iskalla snön för att få tag på det... usch! klantigt.
och jag tror att det blir snö på julafton! :D


jag har inte skrivit på ett tag.

och snart är det jullov!
förresten så somnade jag på bussen i morse för första gången. det var läskigt x)

Jag hade idag med mig kameran till skolan, men fotade ingen snö :( Emma och Jag åkte istället och handlade lite julklappar igen. och jag har bara 3½ juklappar kvar . tummen upp!

en bild från förra vintern:

11 December

(pappa har fotat bilden med mobilkameran... vi ler bara för att han sa till oss att göra det, skulle aldrig göra det självmant xD)

eftersom det stod fel i schemat och man kommer till skolan en timme förtidigt. det stod att vi skulle vara där 09.00. 10 var det lucia och efter det skulle vi va i labbet fram till klockan 15.00. men så var det ju bara halva klassen som skulle det. jaja, men så vi kollade på Lucia framträdandet och sedan åkte Emma Svärding och jag och handlade lite julklappar fastän vi inte orkade egentligen. Så jag var helt död när jag kom hem. För jag är förkyld! :) äntligen! för nu kanske det försvinner innan jul. :D

men nu e det ju så att jag har en sista dans på söndag...jag vill att det ska gå över nu!

och imorgon ska jag åka och köpa något fint att ha på mig på julafton nr 1!


9 DecemberDessa bilder är då från förra året. riktigt såhär mycket vinter är det inte än. inte ens frost.
Idag har vi handlat lite julklappar. men usch vad jag är dålig på presenter.
Och nu mot jul är det lätt väldigt långa och jobbiga dagar..långa håltimmar...bland annat.
Men idag var faktiskt Emma och jag på Vuxenutbildningens dansföreställning under dagens håltimme. Den var rätt så lång och lite enformig, men helt okej.


8 December

det har varit en låååååååång dag idag. 2 av 4 lektioner var inställda. så jag hade alltså håltimme mellan 10.15 - 14.14. och då var tanken att vi skulle kopiera bilder, men jag blev klar rätt så fort... och nu har vi långa tillfällen i fotolabbet varje dag, resten av veckan. vad ska jag hitta på då? jag vill inte framkalla en massa privata bilder, för att ja har ont om fotopapper. vi får se.
här har vi lite fler bilder från föreställningarna:

7 december


tack Therese som ställde upp som modell! :D

Idag blev jag klar med kopieringen av denna bild. rätt så nöjd faktiskt.

nu är det inte långt kvar till jul. glöm inte att handla julklappar till alla!
jag vet inte om jag har något mer att säga direkt... hej då!

Andra Advent!jag har så mycket för mig nu hela tiden så jag hinner inte skriva så mycket som jag vill.

idag har jag haft mina sista föreställningar på Gustavsbergbaletten! lite sorgligt, men mycket skönt också. jag har ju ändå varit där i 11 år...

lite kallare tack!

jag vill att det ska vara kallare, gärna frost eller snö. för det här suger. finns inte så mycket att fota känner jag. :( jag har totals misslyckats med julkalendern på bilddagboken. jag har inte laddat upp en enda vinter/jul bild än så länge...  usch usch.

imorgon är det de sista  dansföreställningarna för i år. nåonsin på det är stället, hoppas jag. god kväll! 

RSS 2.0