.

idag har jag inte heller gjort någotning alls typ. fotade lite fjärilar dock...
snigelfart...!

usch vilken seg dag! och ingenting verkar fungera något vidare. Det känns som jag har feber... men jag vet inte.
och ni vet den här lilla grejen som gör att kameran kan sitta fast på stativet, jag kan inte hitta den! inte efter att jag var i Fra. och förresten så är mina örhängen kvar där så om någon ska åka ner till Fra. så kanske ni kan hålla utskik efter dem? små guldiga, med nån liten grej i mitten :)
och morden i midsomer har slutat :( fast ikväll så ska tydligen Ghost Whisperer gå men jag har ju sett alla avsnitt...


jaha.. sommarlov säger du.

jaha.. sommarlov. nästa exakt en månad kvar tills man börjar på gymnasium. inte sommrigt väder. och man gör inget speciellt. men på söndag kommer Rebecca hem från sin språkresa i USA =D.
här om dagen var emma och jag ute i skogen och plockade blåbär (i brist på annat att göra) och såklart så började det att spö regna. men det blev i alla fall en blåbärspaj.

bilderna är gjorda för att vara på en vit bakgrund.. så det ser lite knäppt ut med skuggan..


10 julinu har min lilla lilla syster åkt på cirkus med farmor och farfar. hon blev bjuden, visst jag har också blivit bjuden av dem på cirkus, men ändå. jag tycker om att gå på cirkus.
Sandra har typ fått en massa gratis biljetter (typ åtta stycken tror jag) så på tisdag ska jag kolla på Britney Spears i Globen. Haha. men det är ju gratis och så får man nått att göra. och ni kommer inte att få se några bilder, för jag tänker inte ta med mig kameran. så det så. hehe, jag tror inte att jag kommer ta med den i alla fall.

och jag har värsta problemet:
jag vill ju såklart fortsätta att dansa i höst  (jag ska börja på popping också! =D om det nu passar med mitt kommande schema). och jag har ju gått ut F4 (nivå, nu pratar vi om Balettakademien här..) och ska alltså börja i en grupp med nivå F5 för att få lite utmaning. men Balettakademien har taggat ner på kurser här i och med finanskrisen och allt och då finns det plötsligt ingen ungdomsgrupp med nivå F5 (balett + tåskola, svåraste nivån för ungdomar) utan bara F3/F4. men då finns det ju vuxengrupper utan tåskola + att det är typ bara tanter (och gubbar !!) som går i de grupperna. 
och jag kan ju inte tänka mig att bara ha balett en gång i veckan (+ popping och commercial jazz) liksom. att jag vill ju dansa tåskor nån gång oxå!
buääää...! bläää....! hjäälp...!

RSS 2.0