Äntligen påväg...snart i Danmark..

igår åkte vi, till mormor och morfar. och så sov vi där. då tjänade vi alltså två timmar idag. och jag fotar för fullt, jag har redan tagit ca 300 bilder hemma hos mormor och morfar.
just nu befinner vi oss på motorvägen någonstans i Sverige. och till kvällen lär vi vara framme i Danmark.
 usch vad det regnar!  det tycker jag inte om. i alla fall så är det ganska trångt i bilen, även fast vi har en sånhär stor bil med sju säten så kanske det inte är såå trångt, me ändå.
vi får väl se om vi stannar i Malmö och fotar det häftiga huset och sen kanske bron oxå.
hej så länge!

Litet tecken på att det faktiskt är sommar...


På onsdag drar jag! hej svejs!

Nu har jag inte orkat skriva på rätt länge, typ en vecka, men jag har inte försvunnit eller dött. Men jag har gått ut nian! :D fått bra betyg! :D Men vädret har varit piss.... Men på onsdag åker jag till Franska Revieran och dess värme. Hääääärligt! :D Men här var det också en dum sak... jag har blivit förkyld... och palla sitta 23 timmar i bilen då. Men det kanske finns en god fe, som kan trolla mig frisk.

Här kommer en pion-knopp, i regnet.

Everybody dance now

Idag var det Vittra VM (fotbolls tunering mellan Vittra-skolor). och vi vann som vanligt.
På förmiddagen gjorde jag klart min oljemålning(som jag gör i skolan) och Kerstin ( estet-fröken) sa att den var riktigt bra.
tyvärr så har jag inte lust att skriva något mer just nu, men här kommer lite bilder.

Sista söndagen i grundskolan!

hej hej.
idag har jag varit sprallig, även fast jag mår "börjar bli sjuk". Men det beror nog på att jag var barnvakt åt min lillasyrra i torsdags och hon var sjuk. men jag får inte bli sjuk nu! jag ska ju strax åka till Frankrike ju. och idag köpte vi lite tillbehör till resan; bärbar Dvd-spelare med två skärmar, kylbox som man kopplar in i bilen så att den är kall hela tiden, en ny GPS(den förra blev stulen) + lite andra saker till mitt nya hus. :) super kul, det börjar faktiskt att se ut sm om det bor någon där inne nu.
Dagens bilder har temat Regnbåge. Idén har jag tagit från en annan , så att ni vet.

När jag satt och redigerade dessa bilder dök det upp en älg utanför mitt fönster, kungen av jungeln, eller nej, skogens konung. fast det här var ju en tjej så.. aja hehe

RSS 2.0