En trött torsdag...

Vet ni vad jag gjorde igår då? sket i franskan, och lyckades gömma mig från franska-fröken hela dagen! x]
Idag har jag varit jätte trött, fast det har jag ju varit typ hela veckan, men i alla fall så har jag skrattat jätte mycket idag. Tove H trodde att Vilhelm hette Willian och undrade hur William stavades. Och hon skulle förklara vem William(Vilhelm) såg ut.. haha jag kissanästan på mig x) och sen när Ian och jag skulle förklara det för Vilhelm så började jag nästan gråta.. oj oj. jag får så ont i kinderna. heh
+ mycket mer som varit roligt.
men grejen e att vi har redovisning imorgon morgon och vi har inte fixat något alls, inte ens pratat om hur vi ska göra... och jag e gruppledare.
projektet har varit kul, men jag tror inte att det har gått så bra.. egentligen.

Idag på lunchen köpte jag två par lösögonfransar och fem par svarta strumpbyxor 20 den. Imorgon, lördag och tisdag är det föreställningar.
Idag har har oxå ätit jordgubbar! Det var riktigt gott.

Två av dagens bilder:Vilken färg har själen?Jaha. I fredags var hela familjen på middag hos familjen Amble. Det var mysigt, trevligt, roligt och allt sånt där.
I lördags var vi på kalas hos Elin (kusin) det var tråkigt och allt sånt där.
Men nu har jag flyttat in i mitt nya hus på riktigt! :-D
Snart ska jag åka till baletten en snabbis och hämta lite scenkläder, efter det ska vi åka och hämta sådana här teaterspegel-lyslampor. typ. men ni vet när det sitter en massa lampor run om spegeln. i alla fall så är det så det jag vill ha i mitt badrum. och det ska vi troligen fixa idag. :-D
Bilderna är från igår när det regnade. mina syrror höll ett paraply över mig och min kamera medan jag fotade :-D hehe

Äntligen hemma!

Nu sitter jag i mitt nya lilla hus och skriver! woho.!
och gissa vad jag fick igår av mamma! Fairytale! Noter! :D Men tyvär så är det fyrhändigt, eller trehändigt egentligen, så det låter inte exakt lika bra när jag spelar, efterson jag bara har TVÅ händer.. men jag försöker lära syrran men hon är lite svår att få att göra som man vill! :D
Puss&kram
Dagens bilder är tagna på Gotland förra sommaren, men de är ny-redigerade från idag :D
Onsdagar är en jobbig veckodag, men jag är glad ändå.

Onsdagar är en jobbig dag, jag orkar inte tänka och kan inte koncentrera mig på franska lektionen. Jag blir så trött i huvudet. Och på onsdagar har jag min sena träning, men nu är den slut för terminen så jag känner mig alldeles rastlös. Men jag mår ganska bra ändå, eller jag mår mycket bra faktiskt. jag är glad. för att snart ska jag flytta in i mitt nya hus ( 40 kvm på tomten) och nu är det fyra dagars ledighet och sista datumet för inlämningsuppgifterna är flyttat till på tisdag. då är det inte lika stressigt och det känns bättre :D
 

Sommaren är söt.

Nu för tiden har vi idrott utomhus, oavsett väder. så idag på idrotten var vi ute och gjorde klart nationella provet i NO. springa fram och springa tillbaka, och ta pulsen. Kallt.
Egentligen så skulle allting, alla uppgifter och läxor och sånt, vara inlämnade imorrn. Vilket är kaotiskt stressigt för mig, eftersom jag har varit upptagen hela helgen, och förra veckan.  Men idag fick jag höra att de har flyttat detta sista datum till på måndag, härligt tänker man. Men jag har bara hört det ifrån elever, ingen lärare.. så.. men jag ska göra allting så fort jag kan ändå.
Idag sades det att det skulle regna på eftermiddagen, men när jag kom hem så var det sol. Då tog jag fram kameran och fotade! eftersom jag inte gjort det på en vecka nu, kameran har vilat tillräckligt! :P
Några av dagens bilder, kommentera gärna! :D


"I'm in love with a fairytale"

Jag ska adoptera honom.
Idag gjorde jag examen för Intermidate Foundation och det gick typ ganska så bra. Fast tanten (examiner) var lite löjlig.
Nu är mina muskler (ben och armar) helt slut. Jag har ju ändå haft två avslutningsuppvisningar och en stor examen på två dagar. Resultaten kommer i augusti, så då får vi se hur det gick.
Pappa hade match idag och de vann med 4-3. bravo :-).
Jag har inte fotat något sen i onsdags så det blir en gamal bild idag. Men en favorit.


Jag räknar dagar. Jag räknar år.

Dagen har faktiskt varit ganska bra.
Cecilia hade med sig sin kamera så vi gick ut på lunchen och fotade. (hon har tagit dagens bilder)
Idag fick vi information om avslutningsbalen, så det känns ganska så bra. Imorgon ska vi få reda på vem man ska sitta och äta med och dansa med. Vi får inte välja själva.
Efter skolan åkte jag hem till farmor och provade min halvfärdiga balklänning. Farmor syr nämnligen min klänning, och den blir mycket fin.
Det är jag och Lyly på bilderna. Hehe.


+ jag är kär i en ängel.

Idag var solen fin. speciellt fin.vår fin. då blir det bra bilder + att det är varmt och skönt, men inte för varmt.
13 maj. Idag har mitt mellannamn namnsdag (Linnea) och Robert Pattinson (spelar Edward Cullen) fyller år. Bra dag. Förutom franskan. alltså jag gillar ju franska, men inte franskafröken. hon är inte alls bra. hon planerar inte lektionerna och kommer inte ihåg något alls.
annars var det en bra dag. min pappa har just nu en fotbollsmatch och jag var och kikade början på den. de leder med 1-0. :-D
+ Jag är kär i en ängel.

Lilla Lillasyster. Underbara ögon.Lilla Lillasyster. underbara ögon.Lilla Lillasyster. underbara ögon.

En skymt av solen, en doft av vår. Jag är kär i en ängel.


Hej HEj

hh

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0