tillbringat dagen på dansen, nu e jag trött.

idag har vi haft extraträning inför föreställningarna som kommer snart här framöver. det ser jag inte så mycket fram emot. eftersom jag bara är med i första och sista nummret. vad ska jag göra då jag inte e på scen? och det är ändå typ sju föreställningar...
och nu har jag fått mina pengar så imorgon förmiddag så ska jag köpa skor och knäskydd. :) sen på kvällen ska vi till farmor och farfar på middag.

och nu börjar min näsa bli röd när jag går till bussen. men bilden är från förra vintern:

Igår var jag med Alva i stan.

Igår var jag med Alva R. i stan och fotade och fikade. det var tänkt att vi skulle ta ett poträtt i en balettsal på Balettakademien, men det var låst och ingen där. så vi tar det på skolan efter lovet istället.
men då åkte vi till gamla stan istället och fikade och fotade :)
och här var det lite bilder:

bilden ovan är arrangerad.jag ska på premiären av New Moon! :D


en kväll på kulturhuset.

Alva fick med mig och Micka att tillbringa kvällen och lite av natten på kulturhuset och lyssna på musik.
här kommer lite bilder!


bilden ovan:
jag hade aldrig sett han förut, men Alva pekade ut honom. och sen vinkar jag och ler så stort jag kan! xD hahahaahaha och han säger "hej! :D". vad jag kan vara modig ibland!


stretchar. och det gör ont.

idag på Tema-veckan så spelade vi in när hela gruppen räknar ner från 5 minuter till noll. Hahahahaa och så blev det såklart småfel och alla började skratta. så jag började nästan gråta, jag fick värsta krokodiltårarna i ögonen i alla fall. och vi bestämde oss för att åka hem kl 12.
sen åkte jag till dansen, men Manne (lärarn) var inte där, så vi hade en vikare, men han var inte riktigt lika bra. Men han lyckades att fåå mig att dansa solo inför alla, improvisera alltså. bra gjort av honom.
och nu sitter jag och stretchar igen. det gör ont.

här är jag om typ 500 år :P :


I watch the days go by

I watch the days go by
While life is on standby


jag tror att jag inte kommer komma ihåg att ha lånat en analog systemkamera till höstlovet. jag hade tänkt att göra det på torsdag eller fredag. Påminn mig!
+ jag skulle behöva en modell. snälla?


2 timmar tidig i plugget.

woho. idag kom jag två timmar för tidigt till skolan. men det var för att det stod olika på schemat och på lapparna. vi har liksom tema-vecka denna vecka. bra start.
men nu är det bara 50 minuter kvar. så nu sitter jag här. och väntar.


bilder...

nu ska jag precis åka till träningen men här kommer lite bider från igår, då vi var hos mormor och morfar.jag känner mig gammal...

idag fyller morfar 75 år. och jag känner mig gammal. jag kommer troligtvis få glasögon snart, och hur ser jag ut i glasögon? konstig. i mors och fars glasögon så ser jag ut som en lärare.

och idag så låste jag in mina nycklar i skåpet. så en vaktmästare var tvungen att bryta upp hänglåset med en enorm sax. så nu har jag inget lås på mitt skåp och hoppas att ingen har tagit det tills på måndag.

när jag kom hem var jag på foto-humör.


jaha,bild fr¨n idag. jag orkar inte skriva något..

jag är så trött i ögonen nu alltså.
ifrån slottet.


61% tur? njäää...

Dagen började med datorkunskapsprov, eller nej. det började med att jag väntade på bussen och det snöade. sen var det datorkunskapsprov. och så  fick jag reda på att jag bara fiick G på matteprovet.
när jag gick över övergångsstället till balettakademien så blåser min mössa av, så jag var ju tvungen att springa efter den. mitt bland alla bilar.
sen när jag byter om till danskläderna så går min nagel av. härligt.
och sedan på lockingen så körde vi lite improvisation, och det tycker jag ju inte om.

och på ett sånt där typ test på facebook stod det att jag skulle ha 61% tur. jag tycker inte alls att det verkar stämma.

och nu när New Moon snart kommer ut så har jag börjat läsa om alla  böckerna igen. Nu har jag läst klart Om jag kunde drömma och ska idag börja på När jag hör din röst. vi får se om jag hinner läsa alla innan premiären.
och boken i bilden är faktiskt någon av Twilight-bökerna, men jag kommer inte ihåg vilken.


vilken underbar far man har!

vilken underbar far man har!
efter dansen ringde han och sa att han hade bokat biobiljetter till Fame.  så nu nyss så kom jag hem. :D
+ jag tycker väldigt mycket om att gå på bio.. :D
fotorunda på stan.

denna dag var jag med rebecca i stan och gick omkring. och fotade såklart. det var länge sedan sist.
efter det hade jag ont i fötterna och axlarna och då åkte jag och dansade. det var faktiskt ganska kul. men det kanske var för att jag var trött.

"en gasmask för 3-5 åringar tack"

idag hade vi Rörlig bild. (jag fick VG+ på provet!) och slutade tolv.
då fick Elena med mig och Alva in till stan. vi gick typ hela Birger Jarls gatan och kom fram till någon lite läskig butik. "hej vi ska ha en gasmask för 3-5 åringar från Sovjet. hahahahahaha". den var jätte läskig...men den var tydligen till ett fotoprojekt som elena skulle göra elr nått sånt. iaf i den butiken så sålde de gamla krigsgrejer från Sovjet.

åttonde oktober.

idag hade vi elevhälsodag.
slutade strax innan tolv. missade bussen. åt lunch på busshållsplatsen. gick hem. och jag har så ont i min knöl under stortån, ni vet. + skavsår att jag haltar. men det är så jobbigt att halta så jag går som vanligt. spela piano, allt jag kan. tog säkert minst trettio minuter. gick ut och fotade.


nu sitter jag här igen...

framför tv:n med den lilla datorn i knät. Även dagen idag har inte varit en av de bästa. Av någon anledning så var jag trött, men inte så super mycket direkt, hungrig och kände mig lite irriterad på allt och ville bara åka hem. men så åkte jag och spelade piao, och då blev allt bra igen!
nu har jag precis gjort klart svenska uppgiften: skriva en statsskildring så det är ju bra...
imorgon ska jag åka och dansa locking igen, men jag är lite sur/arg på tränaren för han tvingar mig att improvisera...även fast jag inte tycker om det.. :/ och är heller inte så bra på det.

Eftersom jag är på den lilla datorn så har jag inte tillgång till så många bilder, därför blir det en från förra året. midsommarafton faktiskt.

jag var bara tvungen...lite varmare bilder..


jobbig dagen har varit.

precis som i det tidigare inlägget så har jag sovit dåligt och varit trött hela dagen. och så har jag ont i huvudet och är lite smått irriterad. speciellt på kylan. usch. visserligen så gillar jag mössor, vantar, halsdukar och sånt, men inte kylan får mig att tappa känseln i tårna och fingrarna..
dagen idag så började vi 10.40 med ett matteprov, som var svårar än jag trodde, eftersom det var mycket bråk.. och jag tycker inte om bråk.
efter lunch hade vi "öppen scen" och vi fick titta på indisk dans. men många gick redan innan det var slut, så det gjorde vi också.
på den rörliga bilden hade vi ett skriftligt prov på dramaturgi. efter det gick vi ut och filmade övning 2. det handlade om att hålla sig till reglerna typ. som 180 graders-regeln och sånt.

hemma kollade jag igenom lite bilder från resan i sommras (bl.a dagens bilder) och så mycket man längtar dit igen alltså. och idag faktiskt så bokade vi ett hus i Portugal nästa sommar! :D


bilderna är från Danmark i sommras. påväg ner till Frankrike.


trött och matteprov om en timme.

jag är väldigt trött tack vare min katt som var hos mig hela natten, och då kunde jag inte sova.
och nu snart ska jag åka till skolan och ha matteprov. vilken härlig dag!

New moon bioaffischerna!Ännu en historisk dag på Kulturama.


(bilden: Frankrike, sommarn 09, fotograf: jag)
ännu en historisk dag på kulturama! skavi se vad de hittade på idag då? jo,FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon kommer och hälsar på.
Tv4 människor med filmkameror, jornalister, fotografer, limousiner och livvakter i kostym och har sådana här knorviga saker vid nacken och går runt och pratar med sig själv.

+ det var en tjej på Idol som åkte ut i slutaudition..som jag tycker sjunger så underbart. hon går på Kulturama! + en tjej som var så ledsen första programmet..
+ hon som  är med i High School Musical musikalen...men hon gick ut trean i våras tror jag.
vilket leder till att om jag går på kulturama så kommer jag bli känd :D

och jag skrattat mycket idag, även fast jag var dödstrött och bara ville åka hem... ;)
+ jag var ute och fotade emma, till förra veckans uppgift att fota rörelse. det såg hur bra som helst ut på kameran...men på datorn.. bläää! så nu e jag lite irriterad.

Jissa vad. FN:s generalsekreterare e på min skola. jag såg honom!

FN:s generalsekreterare e på min skola nu. jag såg honom. det var en massa filmkameror och säkerhetsvakter och sånt. coolt.!

RSS 2.0