Fotopromenad...

... och bilderna fick bli en ny vintrig header.
Det var tänkt att jag skulle gå och fota hästarna, nere vid busshållplatsen, för att det var fint väder, och det blir rätt så fint ljus när solen lyser genom träden i hästhagen. Men när jag kom dit var det bara tre hästar där, de hade jättefula täcken, stod längst bort i hagen och åt halm elr hö elr vad det nu är... Så då gick vi hem igen! men tog lite bilder på vägen:och förresten så hade jag ett par fler bilder, men photoshop stägde helt plötsligt av sig. (och jag hade inte sparat bilderna...) och jag orkade inte göra om dem igen nu, så jag gör det någon annan dag ;)

Ny bloggdesign!

Håller på och fixar en ny bloggdesign. Inte riktigt klart, men det är på g...

Dan före dan före dopparedan.
Bakar.

Synd bara att man inte är så bra på det. trots att det stod att det var ett enkelt och snabbt recept så blir allt bakofram och upp och ner. men jag är glad ändå. :)

J U L L O V

Nu är det jullov! inte en sekund för sent. hade nog inte överlevt annars. jag behöver verkligen ta igen en massa sömn!
men så har man såklart lite läxor att ta itu med oxå.. t.ex. en muntlig presentation på franska... mhm.


Foto:jag
Plats: Portugal

Mer snö? Nej, tack!

Nu har jag inhandlat nästan alla julklappar, tror jag. Nu vill jag åka och köpa något fint presentpapper, som bara jag får använda. så man ser vilka julklappar som kommer ifrån mig ;)
Gillar inte snö alls. usch usch. det räcker om det bara är snö på julafton, annars är det inte trevligt alls...
Planerar vart jag ska bo när jag blir stor. För tillfället vill jag flytta till Biarritz. (byter plats lite då och då... men nu har jag hållt fast vid Biarritz ett tag). :)
Lite bilder från i somras:
Foto: Jag
Plats: Portugal

RSS 2.0