Midsommarafton

Modell: lillasyster

  

Alla bilder är fotade hemma hos farmor och farfar! :)
kommer kanske fler bilder sen.


Bilder från i lördags

okej. bilderna på Kronprinsessan är jääääääääääätte dåliga och oskarpa, men ändå lixom.
Fleurs...Bilderna är tagna i söndags. Jag vet att det blir mycket blommor just nu... men det är ju typ den årstiden. så jaa..

Daaaaans.

Jaaaa... nu har danssommarkursen/lägret börjat och hållt på i tre dagar! och det är superduperkul! Det börjar med balett, sen lunch (ruccola och tomater typ, vi får mat där, men än så länge har det varit mest sallad) sen Hip hop/Hype, och sen Commercial Jazz. och baletten är väldigt enkel, men jag förstår det eftersom ungefär hälften har aldrig dansat balett innan... och streetläraren kör riktigt hårt med oss på streeten så alla är typ helt döda sen på jazzen. man orkar knappt stå upp. Men det är SUPERDUPERKUL!! och jag har fått ett superdupertrevlig träningsvärk, som sträcker sig över varenda liten muskel som jag har!! AJ!! + blåmärken på knäna och blåsor under fötterna.
nästa fredag(v.26) är det föreställning och vi ska dansa på klacka på jazzen. det lär bli lite jobbigt eftersom dansen gå så FORT!!!

 


....tappat räkningen...

nu har jag hamnat efter lite med bloggen. men jag har haft rätt mycket att göra de senaste dagarna. jag har varit på bio, varit inne i stan och fotat när kronprinsessan gifte sig, varit på middag, varit på middag/släktkalas igen, och idag började sommarkursen på Balettakademien. Det var superkul! tre klasser varje dag i två veckor (ej på midsommardagarna); Balett, Sreet och Jazz.

Det kommer bilder sen, när jag har tid.
Hej då!

23

Foto: Amanda Pettersson

24

Första dagen på sommarlovet, men jag känner faktiskt ingen större skillnad. jag var ju lixom ledig de sista dagarna på sommarlovet ändå...  så det var bara att få det bekräftat från skolan i går. :P
Men nu har jag precis fotat till min mammas företag. bilderna ska vara på hemsidan (som jag håller på att göra). Det gick bra. men det är väldigt soligt ute. soligare än igår. men det är härligt! :)

25

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!! lite efter alla andra. men nu äntligen har jag också fått sommarlov. : )

26

ja, då kommer det lite foton från igår! 


27

idag har jag gått runt lite på IKEA och fick med mig en grön lampa hem. den e cool :D hahha och sen var det lite regnigt och då blir daggkåporna fina, så jag gick ut och fotade. men så efter kanske 30-40 bilder så.. *pip* batteriet är slut. underbart! men det kommer nog upp bilder imorgon, eftersom jag är ledig imorgon. :P jag har ju faktiskt inte fått sommarlov än...

28

Idag var jag, Alva och Emma på bio och sedan på restaurang. det var skoj, men nu är jag trött. hej då.

29

Regnig dag och ny header. får se om jag behåller den elr gör en ny igen :P
men idag är det fredag! och jag har TYP sommarlov. slutar på tisdag. men är ledig på måndag, lite knäppt egentligen. men aja. :)


30

Idag har jag städat. hela mitt hus. det tog typ hela dagen. men nu är det klart och det känns bra nu efteråt! :PMASKROSOR!! : D


31

nu kollar jag på filmklipp från förra sommarens resa till Franska Rivieran. det ser så varmt och härligt ut!!! men nu är det bara 31 dagar kvar! :)

32

nu e typ skolan slut. skolavslutningen är först den 15:e juni. men jag är ledig fredag & måndag. onsdag = idrottsdag. torsdag = titta på film och sen fika. så det är i princip slut nu.
och vi fick veta lite betyg idag. MVG I FOTO!! :D :D :D :D


Modell: lillasyster
Foto: jag

33 dagar kvar...

hahah nu kommer jag köra en sådan här liten töntig nedräkning. hahha! men det kanske känns som tiden går fortare då... elr jag hoppas det i alla fall.

Lite bilder från förra sommaren:34

34 dagar kvar tills jag lämnar Sverige... : D

Jag är så ännu mer arg på min dator...!!Det var tänkt att dessa  bilder skulle kommit upp för ungefär fyra timmar sedan... men så blev det ju inte... tack vare min underbara dator.

men nu e det helg i alla fall! : D

Jag är så arg på min dator....!

jag har ju som sagt ny kamera. och jag tänkte ladda över lite bilder till datorn för första gången. men så är minnet på datorn fullt och bla blablab albalba lbalbflabflbalfbalbflabflabfla......!!!

 

Nu har jag ny kamera!! :D

och jag är glaaaaaaaaaad!! men den e väldigt tung! hahha mina handleder kommer gå av. hahaha :P

Idag ska jag köpa ny kamera!!

Snart ska jag åka och köpa en ny kamera. begagnad Nikon d200. jag är glad!! : D

RSS 2.0