Katten.


Foto: Amanda Pettersson

30 maj


Foto: Amanda Pettersson

Snart sommarlov. Idag har jag haft sista estetisk orientering och sista litterär gestaltning för alltid (tror jag, vem vet vad som kommer hända i framtiden?) Slutade tidigare än vanligt eftersom svenskan var inställd, kommer hem och ligger ute och solar i en timme, äter middag utomhus. Det börjar närma sig sommar.

Sniglar.


Foto: Amanda Pettersson

Mors dag

Jag skulle baka hallonmuffins med hallonsmet på, till mamma idag. Men jag glömde att köpa philadelfiaost, så det blev hallonmuffins med hallonsås på. Så man fick äta med sked, men det blev gott ändå!


Foto: Amanda Pettersson

25 maj  
(klicka på bilderna för att se större)
Foto: Amanda Pettersson

Bilderna är tagna på franska rivieran :)

24 maj

Nu sitter jag i skolan i datasalen, men funderar på att kopiera lite bilder som jag nyss framkallade. Jag har egentligen redan slutat för idag... Kom till skolan för att få uppgiften, sen hejdå! lite onödig dag kanske. Men hur som helst så måste jag fota fem nya bra bilder tills på torsdag. Bilderna ska passa ihop med några andra bilder som jag fotade utomlands i somras, lite svårt i dethär regniga vädret. Så nu väntar jag på att min syrra ska komma hit med min kamera och sen ska jag ut på stan och fota!


Foto: Amanda Pettersson

20 maj


Foto: Amanda Pettersson  Modell: Rebecca

Fredag idag, och jag är trööött. Vi får se om världen går under imorgon kväll, ska bli spännande, haha.
Och jag är så himla sugen på att fota, hela veckan har jag varit det. Men då har jag inte kunnat det eftersom jag har haft så mycket plugg. Men nu är typ allt klart, bara två saker kvar, så då borde jag hinna fota lite i helgen. =D

18 majIdag på fotolektionen provade vi på morfning. Ser läskigt ut. Ser ut som man blivit slagen, hehe. knasigt. men kul =)

17 maj


Foto: Amanda Pettersson

Nu har jag precis lämnat in mitt näst intill asdåliga fördjupningsarbete om Cypern konflikten. God natt! (sovmorgon imorgon! =D )

Moi je t'offrirai des perles de pluie venues de pays où il ne pleut pas  
(klicka på bilden för att se större bild)

7 maj


Bilder från igår.
Hemma från dansen nu. Det var sista träningen innan föreställningen... och jag vet inte vad jag ska ha på mig....!

Nu: dansa!

Jag försov mig i morse så jag hann inte plugga... :S får väl plugga extra mycket ikväll istället...
Nu åker jag till Balettakademien. Hej då!

Äter jordgubbar      
(klicka för större bilder)
Kunde inte välja vilken bild, så jag la upp ett par stycken... :)

Nu e det fredag. Och det betyder att det är helg. Och helgen är lika med P.L.U.G.G.A.
Och nästa helg är det dansföreställningar hela helgen, så då kan man inte räkna med att hinna plugga, vilket betyder att jag måste göra klart alla 300 uppsatser och plugga inför 500 prov nu! ooops...

4 maj  

Lång dag idag. och tråkigt att det regnar. och tråkigt att man har så mycket i skolan. Idag har vi hängt upp våra bilder till utställningen med temat självporträtt. Och nu ska jag skriva en kort saga på franska (vi ska ha sagostund på franskan på fredag :D), och man ska använda passé composé och imparfait...... fransk grammatik <3 Grejen är att det finns regler som inte är så svåra. Men typ hälften av orden är undantag, och ska böjas på ett eget speciellt sätt...

För att ingenting är magiskt, och det är så tragiskt


Foto: Amanda Pettersson
Bilden är tagen på ett akvarium i Monaco, 2009. 

Har precis kommit hem från dansen och har ätit middag och nu ska jag gå och lägga mig. Börjar tidigt imorgon, vi ska simma......... 

1 MajÅkte in lite snabbt till stan och trängdes med alla andra som också hade med sig sina kameror. Blev inga höjdare bilder direkt, men nu har jag iallafall fotat de rosa träden innan de hann försvinna! (var lite för sent ute förra året...).

Nu: Dansföreställning! :D Dock har jag bara ett dansnummer denna gång (brukar ha typ minst tre), men det blir nog kul. Inte lika stressigt att byta kläder som vanligt.
Hej då!


RSS 2.0