sööööndag.. nästan som snöööödag.

Idag har det varit en massa människor och hundar hemma hos mig. De firade syrran och mor för att de fyllde år här i veckan. mm.

efter det så gjorde vi en liten spontanfotografering... med brist på fantasi så blev det en boktitel som skrevs på händerna.. hahaaha.

Foto: jag
Modell: Syrran

Katterna.

jag fotade katterna genom ett fönster för någon vecka sedan.. dom försvinner nästan i snön, men tur att de är svarta och inte vita!Foto: jag

Städa.

Jaaaa. Idag städar jag. allt och noga.
men nu är det ju sportlov! :D det var i sista minuten! :P
imorgon kommer farmor & farfar och några kusiner för att fira min syrras födelsedag (som var i måndags)... så då missar jag dansen..

Och jag har fått i uppgift att fixa en filmposter till Markos nya film... mm. får se hur det blir, men den har premiär i typ maj tror jag, så jag har ju ganska gott om tid. men det blir kul!

och nu börjar det töa och vara sådant här tråkigt väder, som inte är speciellt kul att fota i. Men denna snö lär aldrig försvinna, för jag hörde att det skulle bli såhär apkallt igen nästa vecka...

Bilderna är tagna innan julafton 09 .
Foto: jag


Torsdag

jaa.. idag tittade vi på film på engelskan, tränade inför framförandet av det argumenterande talet på svenskan, fick tillbaka fusklapparna och fick en ny uppgift (bild analys) på Kultur- och Idéhistorian, jobbade med fördjupningsarbetet på samhällskunskapen.
jo, min torsdag har varit rätt så bra.
imorgon fyller min mor år, och jag har precis varit och handlat en present åt henne. =)

ikväll blir det att slå in paket, titta på Glee och OS och sedan finslipa lite på svenska utkastet i sista stund. Imorgon har jag den sista lektionen innan lovet: Rörlig Bild! :) sen är det loooooooooooooooooov!!!

Go kväll!! =]

Onsdag.

Idag var jag hela dagen i skolan igen. men jag är helt trött i kroppen, eftersom jag inte ätit så mycket de senaste dagarna, men jag är heller inte hungrig.
Under idrottet har Moa brutit näsan och Sofia fått en blåtira och gjort illa foten. De hoppade och gjorde en massa volter på trampolin och landade fel..
och sedan, efter den eviga håltimmen, så hade vi matte. och jag fick resultatet på gårdagens matteprov. VG. det är ju bra, men jag blir så himla irriterad för att jag får VG på typ alla matteprov, aldrig mvg.

idag har jag oxå laddat ner den här VCL grejen, så jag äntligen kan kolla på film på min lilla dator. så idag blev det Twilight under lunchen(jag hade totalt glömt bort att jag hade fått Twilight skickad till mig för nästan ett år sedan...)

Det har ju varit så soligt och fint och lite varmare väder idag!
Här kommer en mobilbild på Emma!

Idag är jag inte speciellt glad.

usch usch. i morse mådde jag väldigt illa.. men jag hann fixa till mig innan jag bestämde mig för att stanna hemma. usch.. jag har knappt ätit något, bara två knäckebröd, ett tortillabröd, två alvedon och nu på kvällen åt jag lite makaroner.. vilket leder till att jag har lite näringsbrist och har därför väldigt väldigt VäLDIGT ont i huvudet. men ändå så bestämde jag mig för att åka till skolan och göra matteprovet som var kl. 15.45. ekvationer. det är ändå en av de roligare delarna i matte, tycker jag. men jag hade an aning svårt att koncentrera mig pga detta himla dunkadet i huvudet... men jag tror och hoppas att jag i alla fall fick godkänt.

min lillasyster tittade på barnprogram idag, och jag oxå. och då började Lilla Aktuellt. i slutet av programmet så sa han "..och nu så finns vi även på Facebook. om du vill kan du lägga till oss som vän..." alla tittare är ju barn, min syrra e lixom 6 år, och de uppmanar dom att ha Facebook... 


på gräsmattan...

Foto: jag
Modell: Emma (syrra)


plugg plugg plugg och Alvas nya blogg!

jaa-aa helt nu plötsligt kom jag på att jag har inte pluggat idag. och det var det som var tanken med denna lördag. så nu blir det lite plugg! hahah jag är egentligen lite för trött för det här.. men i alla fall liksom.

och Alva har äntligen precis skaffat en blogg: Alvas blogg 

och nu är det os. strax börjar någon skidtävling... hahaha men det är svenskar med där! :)

go kväll!

Löööööördag...

usch vad det är kallt! och mer och mer snö kommer det...
och min reflexskärm fungerar! hahah :D
på måndag har jag prov eller muntligt förhör på upphovsrätten... trevligt. och då fyller syrran år också.
och internet är super segt just nu.. jag blir så irriterad då...!
men nu ska jag nog gå och duscha och måla naglarna :) 
en bild som togs i fredags. Gamla Stan.
Foto: jag


reflexskärm.

idag ska jag göra en egen reflexskärm. jag googlade och hittade Matildas blogg där hon förklarar hur hon gjorde. så nu ska jag hem och göra en reflexskärm! :)

Torsdag

idag har det varit en bra dag! =D
i skolan hade jag engelska, svenska, kultur- och idéhistoria och samhällskunskap. inte en av mina favoritdagar, men idag var det i alla fall en bra dag.
och i kväll är det Glee.

här kommer lite bilder från i höstas, hemma hos mormor och morfar.
Ha en bra kväll!

Orkidéer.
Foto:jag

Tulpaner.

Det råkade stå en vas med tulpaner på soffbordet... = fota! (=

Foto:jag


4,5 timmar hål.... Hemma idag.

Idag är jag hemma. orkade inte gå till skolan pågrund av att idrotten är inställd och då ser mitt schema ut såhär:

  • 08.45-10.00 Datorkunskap
  • 14.20-15.35 Matte

ja-aa.. alltså FYRA OCH EN HALV TIMME HÅL...  nää.. då kan jag vara hemma och plugga matte istället.
såå.. idag har jag tagit det lugnt, tittat på film, skrivit en läslogg till engelskan, ätit lunch,pluggat lite matte, och fotat! =)


Glad Alla hjärtans dag... fast det var ju igår...

hej hej hej. nu blev det lite bråttom här, jag ska åka och dansa strax. Men jag ville bara säga glad alla hjärtans dag i efterskott.
Igår så bakade mamma och lilla syster kärleksmums med hjärtan på, och så hade vi köpt vaniljhjärtan. och sen fick jag också ett väldigt fint armband :D


Nu är jag i skolan...

nu är jag i skolan. punkt. slut.
Foto: jag
en bild som jag hittade på solans server..

foto.

jaa. bilderna blev nästan lite Harry Potter-inspirerade. hahaa.. men det var svårt att få bilderna riktigt skarpa. så jag ska försöka igen sen. :P


Foto: Amanda Pettersson (jag)


Ha en trevlig kväll!

Lördag.

ja idag är jag bara hemma och tar det lugnt. men nu kom jag på en grej jag vill försöka fota... vi får väl se om det blir något av det :P
och sen måste jag bli klar med ett första utkast på svenskan tills på tisdag.
här kommer en bild från i sommras med ny redigering.

Torsdag. Snart Fredag!

Nu är det snart fredag mina kära vänner.
och snart ska jag titta på Glee!

nu har jag precis fixa en massa bilder till usb-minnet som jag ska ta med till fotolektionen imorgon.


Foto: Amanda Pettersson (jag)

10 februari.

jag har nu inte skrivit något sen i söndags. men det har bara inte blivit så... och nu har jag heller inte så mycket att säga..
ikväll ska jag plugga! =/

Fotografering var det här...

Idag har jag bl.a dansat och fotograferat lite. tanken med bilderna var att de ska vara med i mitt bildspel, som vi gör i skolan.  vi ska utgå från en låt eller något ljud och sedan sätta ihop ett bildspel till det. men det dumma är att man inte kan ha hur många bilder som helst, det blir ju lite konstigt om man har fler bilder än vad musiken räcker till...  
och sedan är det ju såklart lite knepigt att få alla bilder att passa ihop, så att det ser ut som om de gör det i alla fall.. hahaha
men det här är i alla fall några bilder som togs idag.Foto: Amanda Pettersson (jag)
Modell: mamma och lillasyster.

LÖRDAG


mm. idag är det lördag! lite bilder från i sommras.Foto: jag
sommar 09

ledig idag.

idag är jag och halva klassen lediga.
och då idag har jag sovit, tittat på tv och fotat (än så länge).

Foto: jag


snö...igen

ja nu snöar det igen. det är så jobbigt när glasögonen blir alldeles prickiga.
Idag var vi på teaterhögskolan och såg på en teater. den var väl ganska bra, men jag fattade inte riktigt poängen.. hehehe. men vi ska senare göra någon bilduppgift utifrån teatern.
Efter det åkte pappa, jag, emma och julia och köpte en elgitarr. hhahah! begagnad för 600 kr. med förstärkare. =) ...fast vi är då inte så himla bra på gitarr.. men man får öva.


Foto: jag

Svenska/håltimme .

ja-aa. nu har jag svenska, elr vi slutar nu. Vi ska hålla ett argumenterande tal. och mitt ämne är Mediers skyldihet att vara objektiva. jaa....det är ju då ganska svårt att hitta information.
sen har jag håltimme, eftersom bilden är inställd (vi ska på teater imorgon istället). och efter håltimmen har jag matte. wiee!

för övrigt idag så har jag haft soredovisning.. det gick väl ändå ganska bra. :)
nu ska jag hitta på något att göra under håltimmen. usch ja.. två timmar..

Pluggar glosor.

asså jag sitter och pluggar engelska glosor (och förbereder samtidigt samhällskunskapsredovisningen imorgon). Det är 157 stycken! asså hur...? naäj... :(

GOD NATT!!

vintriga bilder :)

här kommer lite vintriga bilder som jag tog i lördags. Nu sitter jag i bilen och tänkte plugga lite påväg till dansen. haha
Ha en trevlig kväll!

idag.

ja-aa. nu e jag hemma igen. jag var i skolan mellan 14 och 16.30. sen åkte jag hem. och jag har släpat datorn med mig, så jag kunde plugga på dessa långa bussresor. (:
snart ska jag åka och dansa show! :D  

Streetstar - bilder.

Igår var det ju streetstar :D det var kul, även fast jag bara var där en kort stund.
men jag tycker att det var för lite locking och lite för mycket hiphop... jaja
här kommer två bilder.. det kommer kanske fler sen. :)
Locking:

Foto:jag
Plats: Streetstar, Solnahallen

Foto:jag
Plats: Streetstar, Solnahallen

RSS 2.0