Fredag

Idag bestämde jag mig för att stanna hemma. jag har suttit vid datorn och fixat en header till Therese och sen gick jag hem till farmor och farfar och räknade matte. farfar är nämnligen värsta mattegeniet.
Imorgon morgon åker jag iväg och kommer hem på söndag eftermiddag. hej då.

Therese.


Modell: Therese
Foto: jag


nu ska jag gå och kolla på Halv åtta hos mig och sedan Vampire Diaries! :)

Söndag.

I morse så fick jag ett sms där det stod att dansen var inställt idag. det förstörde min söndag... då blev det lixom:  jaha, vad ska man göra nu då? hm.... usch usch. ja så denna söndag har varit lång och lite tråkig.


Fredag

ja, nu har jag inte skrivit något på länge... jag har rätt mycket att göra. nu för tiden. och det är kul.
Men idag har jag i alla fall haft Fotografisk bild och Rörlig bild. 3 timmar var. och vi har suttit framför datorer hela lektionerna... så nu e jag lite seg i huvudet. men ändå det första jag gör när jag kommer hem är att sätta mig framför datorn.
Men nu är jag jättehungrig. det var pannkakor till lunch. jag åt jättemånga. men det är ju inte så värst mycket till mat lixom. skol-pannkakor...
men snart ska jag äta en massa god mat och titta på tv och äta B&J. :D


Modell: Therese
Foto: Jag


lite bilder från söndagen...

Foto: Amanda Pettersson

Blommor...

För en stund sedan drack jag lite kaffe.. usch vad det är äckligt! jag har fortfarande smaken kvar i munnen... 
Foto: jag!Clownfiskar! :)


Nu har våren kommit hem till mig! Foto: jag! :D


En dag i en fågels liv.


Foto: jag

1. Imorse flög en fågel in i ett fönster i vardagsrummet. Han landade på bordet utanför och blev kvar där. Hans näbb blev helt sne. Jag antar att han var skadad, för annars så borde han ju flygt iväg, eftersom det bor två katter hemma hos mig. Men han blev kvar där på bordet.

2. När jag går ut och försöker fota honom, så blir han lite rädd och lyckas hoppa ner i en blommlåda. Och vi lyckas fortfarande hålla katterna inomhus.

3. Efter ett tag så flyttar han ner, in i en buske på gräsmattan. där e han nästan helt osynlig. Men där under så hittar jag även lite blommor, krokusar, som jag fotar. så jag ligger där på magen med kameran i högsta hugg. och då helt plötsligt är det någon som har släppt ut katten och katten kommer rusande in i busken och tar fågeln. mitt framför mina ögon! Det var ju jättehemskt! Han var ju skadad! FY FY!

Remember Me

Igår var jag först på skolan och spelade in de sista scenerna till slutfilmen. det gick... bra. när vi var klara råkade jag och alva krocka, men det känns omöjligt att förklara, så jag försöker inte ens.
Efter det såg vi Remember Me. den var bra. och lite sorglig. men slutet kom lite oväntat tycker jag. jag hade absolut inte kunnat räkna ut att det skulle hända i förväg. och det var typ bara tjejer i biografen så... hahah det var så kul på slutet då alla började snyfta, men jag var på lite flummigt humör den dagen, så jag hade lite svårt att hålla mig för skratt. hehe.

Foto: Amanda Pettersson (jag)

Fotografering idag.

ja, idag var jag på skolan (även fast det är lov) och fotade till Markos filmaffisch.  Vi fotade en jäääääättesöt liten tjej. med fantastiska ögon. som syns på bild oxå.
men vi hade lite problem med blixtarna, o alla sladdar. o sånt hahha.
men jag får tyvärr inte visa dem än. Marko sa att jag skulle försöka hålla mig enda till maj.... oj oj.

aja. HA DET BRA! :D

PÅSK!

Jaa, nu är det påsk och påsklov. som påskpresent så fick jag, eller snarare beställde New Moon på dvd. :D hahah det var ju hur länge sen som helst jag såg den för första gången. jag var ju på twilight+new moon- kväll natten på premiär dagen. när var det? i november typ? det var i alla fall riktigt länge sedan..
och sedan har jag såklart fått ett påskägg med massa godis, som snart redan är slut... :( hahahaha
men GLAD PÅSK i alla fall!

Foto: Amanda Pettersson

Nu är det vår, typ.

Igår och idag var och är det soligt! :D idag har jag suttit ute och solat. visserligen med jacka och halsduk, men ändå! :D nu är det vår, typ.


Foto: Amanda Pettersson


KLADDKAKA! =D


Foto: jag

Dagen igår.

Igår var det torsdag. torsdagen började inte alls bra. För det första så började det regna, och jag missade att ta med ett paraply. jag som redan innan hade en dålig hårdag lixom. och sedan är hissen ur funktion, så vi får springa upp för alla trappor upp till 7:an... och då fungerar inte passerkorten i kortläsaren, så vi står där och knackar på dörren och till slut kommer det några och öppnar. och Emma var sjuk. och jag var trött hela dagen och orkade inte riktigt koncentrera mig. och efter skolan åkte Alva, jag och Anton till Nationalmuseét för att göra KuIH-uppgiften. och det var en massa jobbiga och svåra frågor. t.ex. välj en bild som inte är en renässansmålning och förklara varför. eller vad händer på bilden, förklara människornas relationer och hur påverkas de av gudarna runtomkring? och när vi skulle gå från museet så hittade jag 2 enkronor i ett sådant här skåp, där man kan låsa in sina jacka.

haha när jag kom hem så somnade jag i soffan.. så jag hann/orkade inte skriva något då.. ahha MEN NU ÄR DET PÅSKLOV! :D

RSS 2.0