här var det födelsedag!


(observera nya converse)

Idag fyller jag 16, elr jag fyllde det i natt, men nu är jag iaf 16! :D
och jag vill tacka för alla gratulationer här, i skolan, på facebook och på gårdagens bild. :)

men i alla fall så kom mamma, pappa, emma och julia ut till mitt hus typ klockan halv sju. sen åt vi frukost med varm choklad och allt. och så blev vi lite sena. p.g.a. mig, måste jag erkänna.
vilket gjorde att jag missade bussen, sen tunnelbanan. och så att jag rusade igenom allt folk på Gullmarsplan och träffade på Emma Svärding och vi han precis med Tvärbanan. när vi kom fram till Kulturama visade det sig att vi skulle ha Datorkunskap på plan 6 typ nu, fast då...elr så..jaja så vi gick upp för de eländiga trapporna.

under resten av dagen har jag haft Idrott och hälsa A (intro, och vi fick lära oss att massera händer, och det gick bra med mina långa naglar), låång håltimme och Matte A. vi har samma lärare i Idrott och matte och han verkar bra, han påminner om Stefan, ni som vet vem han var. :)

efter skolan skulle pappa hämta mig i Gustavsberg, men jag missade bussen och batteriet på mobilen var slut, men det löste sig. sen åt vi på McDonalds (ska få födelsedagsmiddagen på lördag för alla var upptagna) och köpte block, almenacka och penna.

:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0